Marmaris Tatilimiz

Merhabalar :)
Bugünün konusu tatilimiz olsun.Tatilde yaptıklarımız ve gezilecek yerlerin önerisini yapmak istedim. :)
Doğruyu söylemek gerekirse arkadaşlarla yapılan tatilin güzelliğinden bahsedeceğim.Arkadaşlarımız ile yılın yorgunluğundan, bölümün ağırlığından kurtulalım dedik.Herkese uygun bir tarih belirleyip otelimizi ve biletlerimizi ayarladık.Tatil günü gelmeden otobüs biletlerini tekrar kontrol edin, daha sonra sıkıntı çıkabilir.
Bu tatil için 6 kız yola çıktık ve hedefimiz Marmaris'ti. Tabi orasının 39 derece olduğunu hesaba katmamıştık :) Kalacak yer olarak bir butik otel ayarladık. Butik otel tercih etmemizin sebebi ise kendimizi evimizde gibi hissetmek istedik, aynı zamanda yemeklerimizin saatine kendimiz karar vererek daha çok gezmek istedik.Butik otel çok iyi restore edilmişti .Eskiden restoran olarak kullanıldığını öğrendik, tabi o zamanın mahzeni şimdi yatak odasına dönüştürülmüş.
Bizi en çok büyüleyen ise teras katının manzarası oldu :)

Marmaris'e arkadaşlarınız ile gidecekseniz mutlaka turlara katılın.Her turist çeken mekanda olduğu gibi burada da bir çok tur mevcuttur.Zaten sahil boyunca tur rehberliği yerlerini göreceksiniz.Özellikle bir kaç yerden tur fiyatları hakkında bilgi alın. Tekne turu yapacaksanız teknenizin resimlerini inceleyin ya da tekneyi görmek isteyin :) Önerim ise, yüzmeyi gerçekten seven biriyseniz küçük tekne turlarına katılmanız. Kalabalık olmayan ve bol bol güneşlenmek isteyeceğiniz, farklı koyları görebileceğiniz bir turdur.Daha az yüzmek ve daha çok yer görmek isterseniz büyük tekne turlarını seçin.Böylece daha fazla koyları inceleyebilir ve deniz kaplumbağaları görebilirsiniz.Safari ya da diğer turlar hakkında pek bilgim yok çünkü turların erken başlamasından dolayı bu turları kaçırmıştık :) onun yerine bir araba kiralayıp kendi turumuzu kendimiz oluşturduk.:) İsterseniz bir araba kiralayıp Marmaris köylerine  ve Orhaniye kızkumuna gidebilirsiniz.

Marmaris Turgut köy şelalesinden bir kaç resim koymak istiyorum :) Burasının adeta büyüleyici tonları var.Mutlaka gidip görün :)



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gap Dong Dizi Yorumu-Spoiler

Bostanlı'da Bir Kafe 'Ice Cloud'

Empress Ki-İmparatoriçe Ki yorumum (Spoiler)